bekeken: 137 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Veertien Scania’s voor Van Straalen en De Vries

DOMEIN:

Geplaatst op: 19 november 2019, 15:42

Leestijd: < 1 minuut

Directeur/eigenaar Rober van Straalen heeft onlangs de sleutels in ontvangst genomen van de eerste zeven van veertien nieuwe Scania’s in de vloot van Van Straalen en De Vries Transport. De overige zeven voertuigen uit de order worden later afgeleverd.

De twee- en drie-assige R450-trekkers waren het resultaat van de goede ervaringen met de Scania’s die het bedrijf een jaar eerder in gebruik nam. Met name het lage bandstofverbruik en de tevreden chauffeurs deed men nu wederom voor het merk met de griffioen kiezen.

Comfort

Van Straalen en De Vries transport is een transportbedrijf waar de klanten voor een breed programma logistieke activiteiten terecht kunnen. De nieuwe Scania’s zijn volledig op deze veelzijdigheid afgestemd. De R450-trekkers zijn uitgerust met de allround 450 pk 13 liter scr only-motor. De ruime R-cabine biedt de chauffeur een ergonomische werkplek. De trucks zijn rondom luchtgeveerd wat nog eens extra comfort levert. Bovendien vergemakkelijkt dit het aankoppelen en docken. Met Scania Opticruise, Scania Retarder, ACC, LED verlichting en stand-airco komen de chauffeurs niets te kort.

Voorloopastrekker

Twee trekkers betreffen 6×2/4 voorloopastrekkers. Die worden ingezet voor toepassingen waarbij de deellasten dat noodzakelijk maken.

1,4 miljard euro schade…Revolutionaire…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties