bekeken: 899 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Van Mossel zint op entree in truckbranche

DOMEIN:

Geplaatst op: 17 oktober 2019, 14:32

Leestijd: < 1 minuut

Van Mossel Automotive Groep heeft de ambitie om vreemd terrein te betreden: de verkoop van vrachtwagens. Momenteel loopt er onderzoek naar een businesscase. De uitkomsten zullen pas in de loop van volgend jaar resulteren in concrete stappen.

Algemeen directeur Eric Berkhof zegt in een interview met De Telegraaf dat Van Mossel qua dealervestigingen voor personenauto’s nagenoeg klaar is. “Wij willen in Nederland uitbreiden met vrachtwagens. Dat is een hele nieuwe markt voor ons. Daar doen we nu nog niets in. Wij verwachten eind van dit jaar begin volgend jaar in deze markt een concrete stap te zetten.”

Onderzoek

De genoemde termijn en de kop boven het artikel (‘Autoreus stort zich op trucks’) zijn volgens Berkhof wat kort door de bocht, zegt hij desgevraagd tegen Aftersales Truck. “We zijn een heel eind met ons onderzoek, maar hebben nog met geen enkel merk gesproken. Ook heeft zich nog geen enkel truckbedrijf aangeboden als overnamekandidaat. Evenmin ligt er hier op mijn bureau een verlanglijstje. Onze interesse om aanwezig te zijn in de truckbranche is zeer concreet, want we willen voor onze klanten een totaalaanbieder zijn. ‘Truck’ ontbreekt nog in het aanbod. Maar eerst moeten alle aspecten in kaart zijn gebracht. En ook dan heb je nog niet meteen een deal met afzonderlijke partijen.”

Secure Box Talson tegen…Twaalf DAF trucks voor Raab…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties