fbpx
bekeken: 185 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Tweede dealervestiging DAF in regio Parijs

DOMEIN:

Geplaatst op: 27 november 2019, 10:40

Leestijd: < 1 minuut

DAF Trucks versterkt zijn aanwezigheid in de regio Parijs met de opening van een nieuwe dealervestiging. De locatie in Louvres, net ten noorden van de Franse hoofdstad, biedt klanten zowel de verkoop van trucks en onderdelen als het onderhoud.

De opening volgt op de ingebruikname van een DAF-dealer in Massy (2017), aan de zuidkant van Parijs. De tweede vestiging ligt vlak langs de snelweg A1 naar Lille, nabij nationale transportroutes, logistieke centra en vliegveld Charles de Gaulle.

Het pand is 3400 m2 groot. Naast een verkoopafdeling voor nieuwe en gebruikte trucks zijn er ook veertien servicestations. Verder biedt DAF Trucks Paris een onderdelenvoorziening en staat het klanten terzijde met diensten van Paccar Financial. Het team van de nieuwe Parijse dealer wordt geleid door Lionel Bozian, voormalig verkoopdirecteur van DAF Trucks France.

Netwerk

De opening illustreert de ambitie van de fabrikant om zijn netwerk van DAF dealers in Frankrijk uit te breiden, stelt bestuurslid Richard Zink, verantwoordelijk voor marketing en sales. “De vestiging ligt strategisch en verleent niet alleen uitstekende service aan DAF-klanten uit de Parijse regio, maar ook aan alle transporteurs die de stad op hun routes passeren. De ingebruikname is belangrijk ter ondersteuning van DAF’s aanhoudende groei in Frankrijk.”

Hogere filterkundeTot 14 jaar geëist voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties