bekeken: 257 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Twee nieuwe vestigingen Top Truck in België

DOMEIN:

Geplaatst op: 21 juli 2020, 14:43

Leestijd: < 1 minuut

Top Truck België breidt uit met twee nieuwe vestigingen: TRC uit Lummen (Transport Repair Center) en TTSB (Truck & Trailer Service Bree ). Daarmee groeit het totaal van vijf naar zeven locaties.

“Twee schitterende bedrijven, die een uitstekende aanvulling zijn voor het netwerk”, zegt de overkoepelende Top Truck-organisatie over de beide toetreders. Top Truck is de garageformule voor het vrije truck, trailer & bestelwagen reparatiekanaal.

Transport Repair Center biedt sinds 2018 veelzijdige service van transportvoertuigen. Daarbij geldt het motto ‘elk werk, elk merk’. De dienstverlening varieert van onderhoud of banden tot een versnellingsbakrevisie of hydrauliekservice. Ook bestelwagens zijn welkom. Er wordt gewerkt met OEM-specifieke onderdelen, veelal afkomstig uit eigen voorraad. In samenspraak met de klant worden alle opties bekeken om te voldoen aan de vraag en het budget. Fleetonderhoud en – indien nodig – herstel zijn eveneens mogelijk. TRC heeft een eigen pechhulp en truckwash voor de reiniging (in- en exterieur) van alle soorten voertuigen en getrokken materieel. Ook is TRC servicepunt voor Faymonville-trailers en – voor de Benelux – invoerder van gekoelde trailers en bakwagens van het merk SOR.

Full-service

Truck en Trailer Service Bree is een full-service garage voor onderhoud en herstel van alle merken en modellen vrachtwagens en opleggers. Het bedrijf is erkend installateur van tachografen. Snelle pechhulp staat eveneens op het programma. TTSB is officieel erkend voor het installeren van de digitale tachograaf. Hierbij hoort ook het ijken ervan en de controle van de snelheidsbegrenzer. Verder kan de nieuwe Top Truck-deelnemer desgewenst voor de klant naar de keuring gaan.

Serviceprovider DKV breidt…Paccar positief na moeizaam…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties