Wensink opent used truck center in Lochem

Wensink Automotive is met het nieuwe Wensink Used Truck Center in Lochem gestart met de in- en verkoop van gebruikte trucks van alle merken. Door de sterk toegenomen vraag naar jong gebruikte trucks, centraliseert Wensink de activiteiten op één locatie. 

Het nieuwe Wensink Used Truck Center is gevestigd op het bedrijventerrein aan de Kwinkweerd in Lochem. Niet toevallig wordt het daarmee buren van Truck & Trailer Lochem. Het Wensink Used Truck Center beschikt over een buitenterrein van 5.000 m2 dat ruimte biedt aan ca. 80 jong gebruikte trucks.

Veel vraag naar jong gebruikt

Er is op dit moment veel vraag naar kwalitatieve, jong gebruikte vrachtwagens van alle merken, zegt Wensink. De in- en verkoop van deze trucks wordt nu centraal opgepakt door het team van Wensink Used Trucks. In Lochem wordt alle kennis en ervaring samengebracht in één multimerk Used Truck Center waarbij kwaliteit, snelheid en prijs belangrijke uitgangspunten zijn. Als merkonafhankelijk truckcenter wil Wensink iets toevoegen aan de markt, schrijft het bedrijf.

Via diverse inkoopkanalen ververst Wensink Used Truck Center continu het aanbod trucks om de voorraad ruim en divers te houden. Naast trekkende eenheden, worden vanaf deze nieuwe vestiging ook jong gebruikte trailers verkocht.

Werkplaats

Om de kwaliteit te garanderen maakt Wensink Used Truck Center gebruik van de werkplaats van Truck & Trailer Lochem, die de binnengekomen voertuigen controleert en indien nodig onderhoud uitvoert. Afhankelijk van de staat en leeftijd van de truck, behoort garantie ook tot de mogelijkheden. Manager Used Trucks Noud Grob: “De werkplaats ondersteunt ons bovendien met het klaarmaken van de voertuigen naar specifieke klantwensen. Dat varieert van een technische aanpassing tot aan het monteren van accessoires. De korte lijnen met Truck & Trailer zijn voor ons heel waardevol. Zo zijn we naast kwalitatief en merkonafhankelijk ook heel snel en transparant. Het aanbod aanvullende services doet niet onder voor de verkoop van nieuw,” aldus Grob.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3308 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.