Nieuwe Iveco voor Van Oort Autogroep

Recent heeft Van Oort Autogroep B.V. uit Eck en Wiel een nieuwe Iveco S-Way trekker in gebruik genomen. De Iveco met Active-Time cabine en 360pk dieselmotor zal in combinatie met een nieuwe oplegger worden ingezet voor distributie van meubels. Iveco Schouten vestiging Tiel maakte de trekker klaar voor aflevering.

De transportdivisie Van Oort uit Eck en Wiel beschikt over een wagenpark van ruim 90 eenheden. Naast de hoofdlocatie in Eck en Wiel beschikt Van Oort ook over een vestiging in Willebroek, België.

Naast de transportactiviteiten heeft Van Oort Autogroep B.V. een grote verhuurvloot variërend van kleine bestelwagens tot vrachtwagens en een afdeling gespecialiseerd in verhuizingen en opslagfaciliteiten.

Distributie

De nieuwe Iveco S-Way heeft een 360 pk 9-liter dieselmotor en Hi-Tronix automatische versnellingsbak. Met de S-Way zijn de chauffeurs van Van Oort voorzien van een ruime en comfortabele werkomgeving. De Active-Time cabine is vanwege de instap en het zicht rondom het voertuig geschikt voor inzet bij distributiewerkzaamheden.

De chauffeur van de nieuwe S-Way krijgt van Iveco Driver Academy een uitgebreide Code 95 training. Daarin komen alle voertuigsystemen van de Iveco S-Way aan bod, en wordt er specifiek ingezoomd op het gebruik van de auto in het werk van Van Oort. Naast het gebruiksgemak van de chauffeur, is de training erop gericht om de prestaties van de auto te maximaliseren en het brandstofverbruik en bijkomende kosten te verlagen.

Transport en verhuur

De transportdivisie Van Oort uit Eck en Wiel beschikt over een wagenpark van ruim 90 eenheden. Naast de hoofdlocatie in Eck en Wiel beschikt Van Oort ook over een vestiging in Willebroek, België. Naast de transportactiviteiten heeft Van Oort Autogroep B.V. een grote verhuurvloot variërend van kleine bestelwagens tot vrachtwagens en een afdeling gespecialiseerd in verhuizingen en opslagfaciliteiten.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3270 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.