Mercedes-truck voor Inter-Sprint

Inter-Sprint Banden heeft onlangs twee Mercedes-Benz Actros-trucks aangeschaft. De nieuwe, knalgele trucks rijden door heel Europa en zijn uitgerust met een GigaSpace-cabine, een multimedia cockpit en veiligheidssystemen zoals active brake assist 5 en lane keeping assist. Daarnaast zorgt de MirrorCam voor verbeterd zicht en nog meer veiligheid.

Richard Broeders, transportmanager bij Inter-Sprint Banden: “We hadden in onze omgeving al goede verhalen over de Mercedes-Benz Actros gehoord, maar we wilden deze truck zelf ervaren en vergelijken.”

Nieuw merk

Bandendistributeur Inter-Sprint was op zoek naar een nieuw merk om zijn huidige vloot, bestaande uit voornamelijk DAF-trucks, uit te breiden. Broeders licht toe: “Onze zusteronderneming Pregon reed al met trucks van Mercedes-Benz, maar wij wilden het zelf ervaren. We waren nieuwsgierig naar de kosten en baten op het gebied van brandstofverbruik en onderhoud en daarnaast werken we al jaren samen met Van Mossel.”

Met de levering van deze nieuwe trucks aan Inter-Sprint Banden levert Van Mossel nu alles op het gebied van mobiliteit aan Inter-Sprint Banden. Van Mossel levert al jaren personenwagens en bestelwagens aan de bandendistributeur. Het laatste stukje, de Mercedes-Benz-trucks, is hier nu aan toegevoegd.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3316 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.