Mercedes-Benz met twee dealers op Transport Compleet

Op het evenement gaat veel aandacht uit naar de totaaloplossingen van Mercedes-Benz. Uiteraard zullen de Mercedes-Benz Actros en Antos aanwezig zijn, maar daarnaast laten de dealers ook de veelzijdige mogelijkheden van de Fuso Canter zien. Ook geven de Mercedes-Benz Sprinter, Citan en de nieuwe Vito acte de présence.

Voor alle bedrijfswagens is naast het thema Total Cost of Ownership ook uptime – oftewel maximale beschikbaarheid van het wagenpark – een belangrijk uitgangspunt. Er zal daarom, naast de bedrijfswagens, ook veel aandacht uitgaan naar Mercedes-Benz Fleetboard.

Dit telematicasysteem helpt niet alleen bij het coachen van de rijstijl van chauffeurs, maar is ook de uitgelezen tool voor dealers om een optimale beschikbaarheid van het wagenpark te garanderen. Fleetboard laat zien welke trucks aan onderhoud toe zijn, zodat dealers dit onderhoud ruim van tevoren op het meest geschikte moment kunnen inplannen. En mócht een truck onderweg toch een storing krijgen, dan verstuurt de chauffeur via Fleetboard de gegevens en locatie van de truck waardoor adequaat gereageerd kan worden zodat de vrachtwagen snel weer onderweg is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.