Kleyn lanceert label jong gebruikte bedrijfswagens

Kleyn Trucks, handelaar in gebruikte bedrijfswagens, introduceert Kleyn Selection, het label voor de jong gebruikte trucks met standaard drie maanden garantie.

Met dit label speelt Kleyn in op de veranderende transportwereld. Kleyn ziet immers dat transportbedrijven flexibel inzetbare krachten willen, wat de opkomst van zelfstandig rijdende ondernemers stimuleert.

Garantie

Kleyn Selection bevat alleen specifiek geselecteerde voertuigen die zeven jaar of jonger zijn en maximaal 700.000 kilometer hebben gereden. Kleyn Selection-voertuigen worden volledig gebruiksklaar geleverd en zijn standaard voorzien van drie maanden garantie binnen Europa, naar behoefte uit te breidien tot een jaar. In geval van reparatie bij garantie is het mogelijk dit in de buurt van het voertuig uit te voeren.

Ontzorgen

Kleyn wil partner zijn voor ondernemers, door transportbedrijven en eigen rijders te ontzorgen op het gebied van kwaliteit, zekerheid en financiering. Het garantiepakket neem de risico’s weg voor het kiezen van een gebruikte truck. Bovendien heeft elk Kleyn Selection voertuig bij aflevering een uitgebreide servicebeurt gehad en een controle volgens de TÜV Nord-normering. Binnen Nederland is het voertuig tevens APK-gekeurd.

En wie een voertuig liever wil leasen dan kopen, kan ook bij Kleyn terecht, ideaal voor startende transportondernemers.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 440 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *