Ford koestert ambities voor 2021

Ford Bedrijfswagens kijkt uit naar het verder versterken van zijn positie in de Nederlandse markt. Zo is 2021 het eerste volle jaar waarin de vele geëlektrificeerde uitvoeringen van de Transit en Transit Custom beschikbaar zijn. 2021 staat in het teken van elektrificatie en van de verdere diversificatie van het product- en dienstenportfolio.

Eind dit jaar openen de orderboeken voor de E-Transit, die eind vorig jaar is geïntroduceerd. Deze volledig elektrische versie krijgt naar verwachting een actieradius van 350 kilometer (volgens WLTP).

Het QVM-programma met de vele op- en ombouwoplossingen zal, net als vorig jaar, verder worden uitgebreid. Hierdoor kunnen nog meer Nederlandse ondernemers terecht bij de dealers voor op maat gemaakte bedrijfswagens. Niet alleen het productportfolio breidt uit. Ook het team van conversiespecialisten die klanten ondersteunen bij het vinden van de beste transportoplossingen wordt versterkt.

Langere openingstijden

Emil Bos, Commercial Vehicle Manager bij Ford Nederland: “We kijken trots terug op de onder uitdagende omstandigheden geboekte resultaten. We hebben er alle vertrouwen in dat we de hoge ambities voor dit jaar gaan waarmaken. Niet alleen omdat we onze line-up van modellen en maatwerkoplossingen wederom verbreden, maar ook omdat we onze dienstverlening dit jaar verder gaan uitbreiden. Met de nieuwe Express Service en langere openingstijden kunnen ondernemers vaker en sneller terecht bij onze dealers. Daardoor verliezen ze geen kostbare tijd en kunnen hun werk efficiënter doen. Honderd procent uptime is daarbij ons ultieme doel.”

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Van Barend Luiting zijn er nog 261 artikelen verschenen. Bekijk alle artikelen van Barend Luiting

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *