Drie bestelwagens MAN TGE voor Mook

Hoveniersbedrijf Mook in Drachten heeft drie MAN TGE bestelwagens in gebruik genomen: twee gesloten bestelwagens en een uitvoering met dubbele cabine en laadbak.

Een van de gesloten bestelwagens wordt tevens privé gebruikt door de eigenaars Oege en Bettie Mook. “Ik rij heel graag met de MAN, en ik hoef echt geen personenauto. Je zit lekker hoog, en de TGE is zo compleet en rijk uitgerust dat er niks meer te wensen is. Er zitten zelfs massagestoelen in en een verwarmd stuurwiel. Wat wil je nog meer?”, aldus Bettie Mook.

Prioriteiten

De MAN bestelwagens werden geleverd door Wierda Bedrijfswagens in Drachten en dat is geen toeval. Zoon Anne werkt daar als monteur en hij heeft een adviserende rol gespeeld bij de aanschaf van de MAN’s. “Wij reden aanvankelijk met een ander merk en toen die bus aan vervanging toe was, zijn we ons gaan oriënteren. Door Anne zijn we bij MAN uitgekomen en we hadden meteen een positief gevoel. Niet alleen over de TGE, maar met name over de organisatie die erachter staat. Wierda Bedrijfswagens is een echte bedrijfsautodealer en die begrijpen wat onze prioriteiten zijn. Op een bedrijfswagen moet je aan kunnen, en daar hoort de dealer achter te staan. Wierda Bedrijfswagens past wat dat betreft uitstekend bij ons”, aldus Oege Mook.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 560 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.