DAF opent Used Trucks Centre in Madrid

In Madrid heeft DAF een gloednieuw Used Trucks Centre geopend, waar voortdurend zo’n 200 jong gebruikte DAF trucks op voorraad zullen staan. De opening sluit aan op de groeiende marktvraag naar jong gebruikte DAF trucks op het Iberisch schiereiland. Bovendien onderstreept de opening DAF’s ambitie om het eigen Used Truck Network in heel Europa verder te versterken.

Het DAF Used Trucks Centre Madrid richt zich volledig op jonge tweedehands DAFs en biedt zorgvuldig geselecteerde trucks aan die afkomstig zijn van DAF, PACCAR Financial en PacLease. Het nieuwe Used Truck Center is strategisch gelegen, direct naast de snelweg A2 die Madrid met Zaragoza en Barcelona verbindt.]

First Choice: volledige fabrieksgarantie

Bijna alle voertuigen die het DAF Used Truck Centre Madrid aanbiedt, dragen het First Choice-label. Dat houdt in dat ze nog geen vijf jaar oud zijn, hooguit 600.000 kilometer op de teller hebben en altijd optimaal onderhouden zijn door een officiële DAF dealer. First Choice trucks, die ook beschikbaar zijn bij zo’n 200 Europese DAF dealerbedrijven, verkeren volgens DAF in uitstekende conditie dankzij een volledige technische keuring op 200 punten. Ook kunnen ze worden voorzien van een garantie op de aandrijflijn of zelfs een volledige fabrieksgarantie. Net zoals alle nieuwe DAF trucks, kunnen ook DAF First Choice voertuigen worden gefinancierd via PACCAR Financial. Voor maximale grip op de kosten per kilometer en een optimale uptime behoort ook een MultiSupport reparatie- en onderhoudscontract tot de mogelijkheden.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3490 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *