DAF benoemt ‘International Dealers of the Year 2022’

De Franse dealer Groupe Lefevre is tijdens de online DAF International Dealer Meeting uitgeroepen tot ‘DAF International Dealer of the Year 2022’. Groupe Lefevre overtreft volgens DAF de verwachtingen van de klant op alle gebieden en hun werkplaatsen beheersen het principe van ‘First Time Right’ als geen ander. “Dat maakt de dealer de verdiende winnaar van 2022.”

Elk jaar bekroont DAF zijn best presterende dealers met een onderscheiding. Terwijl sommige een prijs ontvangen voor uitstekende klanttevredenheid, worden anderen erkend voor ongekende resultaten op het gebied van groei, algemene bedrijfsprestaties of het aanbieden van nieuwe of gebruikte trucks, financiële dienstverlening of onderdelen. De dealer die op al die vlakken opvalt, wordt uitgeroepen tot ‘International Dealer of the Year’.

‘Best denkbare partner’“

Alleen een dealer die enerzijds nieuwe maatstaven zet op het gebied van klantervaring en anderzijds constant wil groeien door te investeren in zijn vestigingen en trainingen, verdient de titel ‘DAF International Dealer of the Year’”, aldus DAF Trucks president Harry Wolters bij de online prijsuitreiking. “Groupe Lefevre is vastbesloten om op alle vlakken de best mogelijke partner te zijn voor haar klanten, ongeacht of het gaat om de verkoop van zware en middelzware trucks en PACCAR Parts of het aanbieden van producten van PACCAR Financial en DAF MultiSupport. Deze dealer – met meerdere vestigingen in het noordwesten van Frankrijk – is de ‘Top Performer’ in klanttevredenheid. Groupe Lefevre biedt uitstekend verkoopadvies en ruime openingstijden en heeft hoogopgeleide, goed getrainde mensen in dienst. Samen met de ‘First Time Right’ resultaten van de werkplaats, is dit wat deze dealer voor klanten zo onderscheidend maakt. ”Paccar Financial, Paccar Parts, Used Trucks en DAF MultiSupport Awards.
De best presterende dealers op het gebied van financiële dienstverlening, de verkoop van onderdelen, gebruikte trucks en reparatie- en onderhoudscontracten worden ook erkend tijdens de jaarlijkse DAF International Dealer Meeting.

Gerrit-Jan Bas, Managing Director van Paccar Financial Europe, zette dealer France Poids Lourds in de schijnwerpers voor het overtreffen van de verkoopdoelstellingen van gebruikte trucks. Dealer Wilhelm Fricke in Duitsland presteerde uitmuntend op het vlak van het bieden van de beste financiële dienstverlening aan haar klanten.
Voor de uitzonderlijk hoge beschikbaarheid van onderdelen prees Dick Leek, General Manager van Paccar Parts Europe, Van Tilburg-Bastianen Groep (met vestigingen in Nederland en Polen). Die hoge beschikbaarheid garandeert klanten immers een maximale uptime van hun truck. EBB in Duitsland ontving de DAF MultiSupport Award voor uitmuntende prestaties op het gebied van reparatie- en onderhoudscontracten.

DAF beschikt over meer dan 1.100 servicelocaties.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3310 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.