Achttien nieuwe DAF’s XF voor Rabelink

Bakker Bedrijfswagens Doetinchem heeft de eerste twee van in totaal achttien nieuw bestelde Nieuwe Generatie DAF trucks afgeleverd aan Rabelink Logistics. Het betreft een levering van zestien XF 480pk 4×2 trekkers en twee FAN XF 480pk bakwagens die zullen worden ingezet als LZV. De trucks zijn zeer compleet uitgevoerd met alle luxe voor de chauffeurs in de welbekende Rabelink huisstijl.

Rabelink Logistics, gevestigd in Wehl, is dienstverlener voor al uw logistieke vraagstukken. Ze bieden verscheidene diensten aan op het gebied van transport, logistiek en lucht- en zeevracht. Door een breed netwerk van vaste partners is Rabelink in staat om een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienst aan te bieden.

De nieuwe DAF trucks zijn in ontvangst genomen door Fleetmanager Niels Kemperman. Rabelink heeft een vloot van 220 trucks en 350 trailers.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 367 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *