50e Volvo-truck voor St. van den Brink

De zes nu afgeleverde Volvo FH-trekkers beschikken over 460 pk en worden ingezet in het koeltransport van levensmiddelen binnen Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Denemarken. De 4×2 trekkers zijn voorzien van verschillende veiligheidsopties zoals Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning met noodremfunctie en Lane Keeping Support.

“Onze keuze voor Volvo Trucks is mede ingegeven door de veiligheidsopties die zij biedt. Daarnaast spreekt de focus van Volvo Trucks op duurzaamheid en innovatie ons enorm aan. Wij stellen hoge eisen aan chauffeursprestaties. Dan is het cruciaal dat je als bedrijf ook aansprekend bent en met mooi en duurzaam materiaal werkt. Bovendien is onze relatie met Volvo Trucks-dealer Harbers Trucks uitstekend. Zij zijn ons aanspreekpunt en geven ons gedegen advies bij onze keuze voor een aandrijflijn voor een specifieke inzet. In het aankoopproces van de verschillende Volvo’s die wij hebben, heeft dat ons eigenlijk nog het meest verbaasd. Volvo Trucks biedt een zeer uitgebreid scala aan specificatiemogelijkheden waaronder zeer veel af fabriek”, verklaart Sander Jansen, Wagenparkbeheerder bij St. van den Brink.

St. van den Brink is één van de vervoerders met veel ervaring op het gebied van LZV-transport. Lees hier de bevindingen van wagenparkbeheerder Sander Jansen en enkele collega’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.