bekeken: 236 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Truck Service Simons officieel M-B aftersalesdealer voor bestelwagens

DOMEIN:

Geplaatst op: 17 juli 2020, 15:59

Leestijd: < 1 minuut

Truck Service Simons is, na een succesvolle afronding van de audit, per 1 juli 2020 officieel Mercedes-Benz aftersalesdealer voor bestelwagens. TSS gaat zich toeleggen op onderhoud en reparatie, zoals het ook al deed voor Mercedes-Benz Trucks, universele trucks en opleggers.

De afgelopen maanden is het personeel intensief getraind, de werkplaats voorbereid en speciaal gereedschap aangeschaft. Met als resultaat een succesvolle afronding van de audit. “We hebben gemerkt dat er behoorlijk meer vraag is naar het servicen van Mercedes-Benz bestelwagens”, zegt directeur Denny Simons. “Met deze stap vertrouwen we er op onze klanten van dienst te zijn, maar ook nieuwe klanten naar ons toe te trekken.”

Truck Service Simons

Het in 2018 nieuw opgeleverde pand van TSS is gelegen aan het knooppunt A2 en A73, omvat drieduizend vierkante meter en heeft acht straten, waarvan één APK en één wasstraat voor bedrijfswagens. Met een specifieke plek voor bedrijfswagens en de nieuwste apparatuur is TSS naar eigen zeggen één van de meest moderne werkplaatsen van Nederland. Door de samenwerking met officieel Mercedes-Benz dealer Gomes Noord-Holland B.V. kunnen de gezamenlijke klanten van de bedrijven in zowel in Noord-Holland als in Limburg worden bediend.

Peter Gomes, Directeur Gomes Noord-Holland B.V.: “Deze officiële erkenning is een logische stap naar de toekomst voor beide bedrijven. Wij moeten en willen mee met de tijd en de vraag naar volledige ondersteuning wordt steeds groter. Met de toevoeging van service voor bestelwagens bieden wij de klant een totaaloplossing in mobiliteit.”

Foto: Denny Simons

Nieuwe DKTI-subsidie…Dubbeldam Groep opent in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties