bekeken: 371 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Transport Compleet: veel trailer, minder truck

DOMEIN:

Geplaatst op: 4 maart 2020, 12:04

Leestijd: 2 minuten

Voor de komende Transport Compleet Hardenberg (24, 25, 26 maart) hebben zich al 150 exposanten ingeschreven. Daaronder de meeste grote trailerbouwers en bekende carrosseriebouwers.

Grote afwezige op de beurs zijn de truckmerken. Normaal gesproken reserveren zij aanzienlijk forse stands, opgetuigd door de regionale dealers met ondersteuning van de importeur. Die tijd is blijkbaar voorbij. Wel ruim vertegenwoordigd zijn de trailer- en carrosseriebouwers, aldus beursmanager Floris Valk. “We zien een duidelijke groei in het aantal aanbieders in deze segmenten.”

De aanwezige trailerbouwers zijn onder meer Krone, Schmitz Cargobull, Kögel, Trailned, Wezenberg, Kässbohrer en Talson. Aanwezig vanuit de carrosseriebouwers zijn bijvoorbeeld HTS NCH, IJntema, Karhof, Plegt Carrosserie en WEB Trailer. Ook biedt de beurs weer een voertuig- en trailerdemonstratieshow. Daarnaast is er een livewerkplaats, verzorgd door het ROC Almelo in samenwerking met Maha.

Truckmerken

Nadat de organisatie had besloten de beursfrequentie te wijzigen van twee naar één editie per jaar, bestond de hoop dat onder meer de truckmerken zouden aansluiten in Hardenberg. “Dat is helaas niet het geval. Daarentegen zien we wel een groei in het aanbod van andere segmenten. In de afgelopen periode is de beursvloer gegroeid naar zo’n 150 exposanten, verdeeld over vijf beurshallen. Daardoor kunnen we de transportprofessional een kwalitatief goed en breed aanbod bieden.”

Coronavirus

In verband met het coronavirus wordt de actualiteit nauwlettend in de gaten gehouden. Easyfairs staat in nauw contact met gezondheidsinstanties, waaronder het RIVM en de GGD. Eerder al gaf premier Rutte aan ‘dat het dagelijks leven vooral moet doorgaan en grote evenementen niet moeten worden afgelast’. Easyfairs volgt dat advies en ziet daarom geen aanleiding om Transport Compleet te annuleren of te verplaatsen naar een later moment. Valk: “Ook voelen wij ons gesterkt door Bakkersvak, een andere beurs van ons, in Gorinchem. Deze verliep de afgelopen dagen in lijn met vorig jaar qua belangstelling en opkomst. Bovendien was de sfeer op de beursvloer erg gemoedelijk.”

Vernieuwd beursconcept

Transport Compleet is op dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 maart te bezoeken tussen 14.00 en 22.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Het de laatste editie in het huidige format zijn. Hierna komt Easyfairs met een vernieuwd beursconcept voor Transport Compleet. Deze is op 15, 16 en 17 juni 2021 (datum onder voorbehoud) in Evenementenhal Gorinchem, gevolgd door de 2022-editie in Hardenberg.

Miljoenenclaim dreigt voor Vos…Zeventien Mercedes Actros…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties