bekeken: 290 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Transport Compleet: groen licht overheid

DOMEIN:

Geplaatst op: 25 juni 2020, 17:42

Leestijd: < 1 minuut

Beursorganisatie Easyfairs zegt aan de slag te gaan om op 1, 2 en 3 december de beurs Transport Compleet Hardenberg te verzorgen. Mits bezoekers onderling anderhalve meter afstand kunnen houden, geldt er per 1 juli geen maximum aantal bezoekers meer, maakte de overheid gisteren bekend.

Transport Compleet Hardenberg kan en zal voldoen aan de vereiste maatregelen, verklaart Floris Valk namens Easyfairs. “Wij hebben alle anderhalve-meter protocollen klaarstaan en de voorbereidingen getroffen om in samenwerking met de gemeente Hardenberg de afstand te borgen.” Easyfairs zegt zich gesteund te voelen door eerdere, positieve feedback van negentig procent van de bezoekers. In een vorige week verzonden enquête gaven zij aan vertrouwen te hebben in een veilige, succesvolle editie. “Vermoedelijk stijgt na dit nieuws van de overheid het vertrouwen nog verder.”

Symptomen

Een andere voorwaarde om bijeenkomsten zonder maximum aantal bezoekers te laten doorgaan, is dat hen tevoren wordt gevraagd of ze symptomen van Covid-19 vertonen. Ook dienen bezoekers zich vooraf te registeren (iets wat al van toepassing was voor Transport Compleet). Valk: “Eenmaal binnen kan men zich vrij bewegen over de beursvloer. Uiteraard hanteren wij op alle plekken anderhalve meter afstand. Ook is er de mogelijkheid om zowel op als buiten de beursvloer verantwoord te netwerken. Verder worden extra hygiënemaatregelen getroffen, waaronder extra schoonmaak van sanitair. Op diverse plekken zijn desinfectiestations te vinden.”

Smart Badge

De reeds geïmplementeerde technologie Smart Badge die toegepast is op Easyfairs-beurzen maakte het al mogelijk om contactloos informatie op de stands van exposanten te scannen. De slimme badge zal nu een nog belangrijkere functie krijgen. De badge biedt volgens Easyfairs een digitaal alternatief voor het schudden van handen of uitwisselen van visitekaartjes. Na afloop van het beursbezoek ontvangt de bezoeker een e-mail met daarin een overzicht van alle exposanten die hij of zij gescand heeft.

Asse Bruinenberg neemt Wago…Koning Willem-Alexander…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties