bekeken: 523 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

TIP neemt PEMA over

DOMEIN:

Geplaatst op: 26 juli 2019, 14:52

Leestijd: < 1 minuut

TIP Trailer Services heeft een overeenkomst getekend voor de overname van PEMA van Société Générale. PEMA is een commercieel leasing en verhuurbedrijf voor bedrijfsvoertuigen dat diensten levert in verschillende Europese landen, die de geografische voetafdruk van TIP zal vergroten, haar positie in Duitsland zal versterken en een toegang tot de Zwitserse markt zal bieden.

“Dit is een belangrijke stap op onze weg naar groei en diversificatie, terwijl we doorgaan met het bouwen van een sterker TIP platform ten behoeve van onze klanten, partners, werknemers en belanghebbenden”, zei Adil Rahmathulla, voorzitter van TIP Trailer Services bestuur en Managing Partner van I Squared Capital.

Geografische diversificatie

“Met de overname van PEMA, zal TIP haar schaal vergroten, en een grotere geografische diversificatie krijgen met een sterkere positie in Duitsland. We blijven zoeken naar mogelijkheden om het plat form te laten groeien, inclusief hoogwaardige gespecialiseerde opleggers, terwijl we ons bestaande aanbod en serviceniveau behouden.”

Ruim 100 werkplaatsen

“De gecombineerde bedrijven zullen bijna 89.000 trailers en vrachtwagens hebben, evenals meer dan 100 werkplaatsen die het grootste reparatienetwerk in Europa en Canada bieden en een one stop shop oplossing bieden voor een breed scala aan bedrijfsvoertuigen,” aldus Bob Fast, President & CEO van TIP Trailer Services.

“Onze klanten hebben een naadloze servicepartner in heel Europa en Canada, wat hun vlootbeheer vereenvoudigt en hen in staat stelt zich te concentreren op hun kernactiviteiten terwijl ze genieten van de sterke betrouwbaarheid en klantenservice van TIP.”

De afronding van de overname wordt in de komende maanden verwacht, afhankelijk van de gebruikelijke goedkeuringen door de regelgevende instanties.

Kühne + Nagel neemt Jöbstl…Keurmerk Transport en…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties