bekeken: 161 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

TIP leaset 75 trailers aan DB Schenker België

DOMEIN: Carrosserie

Geplaatst op: 6 september 2019, 13:00

Leestijd: 1 minuut

TIP Trailer Services stelt de komende weken stapsgewijs in totaal 75 nieuwe trailers beschikbaar aan logistiek dienstverlener DB Schenker.

DB Schenker neemt de trailers in gebruik via langetermijnleasing. Jan Snissaert van TIP: “We hebben een lange historie met DB Schenker en werken al geruime tijd samen. Ook in andere landen leverden we recent nieuwe trailers. We zijn blij dat we DB Schenker ook hier weer mogen ondersteunen.”

Schuifzeiltrailers

TIP overhandigde de eerste trailer – blijkens de foto gaat het om schuifzeiltrailers van Krone – onlangs aan Patrick Bellen en fleeetcoördinator Peter Vermeiren. Die laatste legt uit: “De trailers worden ingezet voor onze vestigingen in Zwevegem, Mechelen en Eupen. Ze worden onmiddellijk in gebruik genomen voor de dagelijkse nationale en internationale distributie. De trailers zijn uitgerust met een modern trackingsysteem waardoor het zeer gemakkelijk wordt om de positie van de trailers na te gaan en het trailergebruik te analyseren. Hierdoor kunnen we de beladingsgraad verbeteren. We kunnen de trailers perfect lokaliseren en de zendingen van onze klanten beter opvolgen.”

Tags: , ,

Twee DAF’s met opbouw Van…Hoge kilometrages op LNG
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties