bekeken: 319 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Thermo King Bluebox ook op bakwagenkoeling

DOMEIN:

Geplaatst op: 16 mei 2019, 09:44

Leestijd: < 1 minuut

Thermo King breidt zijn TK Bluebox-connectiviteitsdiensten uit naar de machines die opgebouwd worden op bakwagens, de zogeheten T-Serie.

Het TK Blueox-communicatieapparaat is toegankelijk via het Tracking-webportaal of via de mobiele apps TK Reefer en TK Notify op een smartphone of bluetooth-apparaat.

24/7

Hierdoor kunnen wagenparkbeheerders en chauffeurs op afstand toegang krijgen tot belangrijke data en realtime meldingen ontvangen. Zodoende weten zij zeker dat de lading te allen tijde beschermd is en de unit zo efficiënt mogelijk functioneert. Chauffeurs kunnen de temperatuur van de lading en de koelunit controleren. Dit is ook mogelijk wanneer ze niet in het voertuig zitten, bijvoorbeeld tijdens leveringen of wanneer ze pauze hebben.

Productmanager Colm O’Grady: “Met deze nieuwe oplossing op ons T-Series-gamma zullen wagenparkbeheerders en bedrijfseigenaren een verbeterd niveau van realtime informatie over de werking van hun koelwagen ontvangen. Het TK Bluebox-apparaat verzamelt gegevens van meerdere sensoren en verzendt deze over the air naar het centrale Tracking-platform. Dit geeft wagenparkbeheerders de mogelijkheid om zaken als de werking van de unit en de temperatuur allemaal vanuit één centrale locatie te bekijken. Als ze iets ongewoons zien, kunnen ze het probleem meteen aanpakken om zodoende schade aan de lading te voorkomen.”

Veel stappen nodig voor…Lamboo nieuwe partner van…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties