Zorgboodschap besteedt beheer uit aan Fleetcraft

Zorgboodschap, onderdeel van de Boon Food Group, gaat een langdurige samenwerking aan met Fleetcraft, dé merkonafhankelijke fleet management specialist voor bedrijfswagens en personenwagens.

Daartoe ondertekenden Vincent Bos, Directeur Zorgboodschap, en Jan Willem Gosseling, Directeur Fleetcraft, onlangs de overeenkomst. Zorgboodschap bezorgt boodschappen, (dieet)maaltijden en huishoudelijke artikelen in kleine én grote verpakkingen.

Fleetcraft gaat Zorgboodschap de komende jaren volledig ontzorgen betreffende het fleet management en operationeel Wagenparkbeheer. “Met Fleetcraft hebben wij een partner gevonden waarmee wij samen gaan voor duurzaam en efficiënt Wagenparkbeheer”, vertelt Vincent Bos.

Met deze professionaliseringen in fleetmanagement kan Zorgboodschap zich geheel concentreren op het logistieke proces, terwijl  de continuïteit en kwaliteit van haar wagenpark gewaarborgd blijven tegen de juiste kosten. De focus zal de komende tijd gericht zijn op het verder verduurzamen van transport.

Fleetcraft is een merkonafhankelijke fleetmanagement specialist voor bedrijfswagens en personenwagens. Fleetcraft is opgericht in 2012 met als doel bedrijven te ondersteunen bij de professionalisering van wagenparkbeheer en logistiek. Indien gewenst, neemt Fleetcraft de volledige zorg over uw wagenpark uit handen zodat u zich kunt focussen op de core business. Fleetcraft optimaliseert de prestaties van uw wagenpark tegen zo laag mogelijke kosten.

Het doel van Fleetcraft is om het leven van klanten gemakkelijker te maken en te besparen op de kosten van het wagenpark en leasing. Fleetcraft ondersteunt en ontzorgt u met professioneel advies over bijvoorbeeld de juiste voertuigspecificatie of de beste keuze in de financiering van het voertuig, operationeel technisch wagenparkbeheer en kostenanalyse. Ook biedt Fleetcraft oplossingen zoals wagenparkbeheersoftware, trainingen & opleidingen en interim management.

Onderschrift groepsfoto vlnr Daphne Ruigrok (Hoofd Finance), Vincent Bos (Directeur Zorgboodschap), Jan Willem Gosseling (Directeur Fleetcraft),  Raymond Klinkenberg (Operationeel Manager) en Ellen Weebers (HR Manager).

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *