Wensink Lease & Services en Fleetcraft bundelen krachten

Vanaf vandaag bekrachtigen Wensink Lease & Services en Fleetcraft hun verregaande samenwerking met het ondertekenen van een strategische samenwerkingsovereenkomst. Beide specialisten in wagenparkbeheer gaan per direct de krachten bundelen. Hiermee versterken Wensink Lease & Services en Fleetcraft elkaar op het gebied van fleetmanagement, beheer en consultancy.

Er worden hoge eisen gesteld aan mobiliteit van bedrijven, schrijven de partners. “Hiervoor zijn specialisten nodig die niet alleen operationeel technisch wagenparkbeheer verzorgen, maar ook kunnen adviseren over voertuigconfiguraties, financiën en inzet. Zowel Wensink Lease & Services als Fleetcraft beschikken over deze specialistische kennis. Door het aangaan van een strategische samenwerking zijn beide bedrijven nog slagvaardiger voor de toekomst.”

Merkonafhankelijk

Laurens Stigter, CEO Wensink Automotive: “Onze klanten hebben steeds meer behoefte aan ontzorging op het gebied van wagenparkbeheer in brede zin. Met Fleetcraft hebben wij een perfecte partner gevonden om zowel onze personen- als bedrijfswagenklanten volledig te ondersteunen. De jarenlange ervaring van Fleetcraft in het merkonafhankelijk beheren van complexe vloten voor vrachtwagens, bestelwagens en personenauto’s is een welkome aanvulling op onze dienstverlening.”

Jan Willem Gosseling, directeur Fleetcraft: “Door deze strategische samenwerking zijn we beter toegerust voor de toekomst en kunnen we meer specialistische diensten en producten aanbieden. Onze kennis en expertise op het gebied van fleetmanagement en logistiek zal ook worden ingezet om de klanten van Wensink volledig te ontzorgen. Hiermee versterken beide bedrijven hun positie in de markt en borgen we als Fleetcraft de continuïteit als onafhankelijke fleetmanagement specialist naar de toekomst.”

Fleetcraft

In 2012 werd Fleetcraft opgericht met als doel bedrijven te ondersteunen bij de professionalisering van wagenparkbeheer en logistiek. Daarbij neemt het, indien gewenst, de volledige zorg over het wagenpark uit handen. Fleetcraft ontzorgt klanten met professioneel advies over onder meer de juiste voertuigspecificatie, keuze in de financiering, operationeel technisch wagenparkbeheer en kostenanalyse. Daarnaast worden er oplossingen zoals wagenparkbeheersoftware, trainingen & opleidingen en interim management geboden. Dit biedt klanten niet alleen de kans om zich te focussen op de eigen core business, maar draagt tevens bij aan meer efficiëntie en kostenbesparing.  

Fleetcraft werk als merkonafhankelijk fleetmanagement specialist voor zowel personen- als bedrijfswagens.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *