Webfleet Work integreert TomTom Go Fleet

Dankzij een samenwerking met kaartenmaker TomTom kan de app TomTom Go Fleet worden geïntegreerd in de app Webfleet Work. Hiermee hebben bestuurders altijd de meest up-to-date kaarten met verkeersinformatie en navigatie-instructies binnen handbereik. Ze kunnen vanuit de Webfleet Work-app automatisch van start gaan met hun route naar de bestemming. Wagenparkbeheerders profiteren van een real time overzicht van geschatte aankomsttijden voor bestemmingen.

Met de combinatie van de Webfleet Work-app en TomTom Go Fleet krijgen chauffeurs de beschikking over professionele navigatiemogelijkheden voor alle typen voertuigen. Er zijn ook geavanceerde mogelijkheden beschikbaar voor het uitstippelen van routes voor vrachtwagens op basis van het de voertuigkenmerken, het type vracht, de lokale richtlijnen en de wegcondities. TomTom Go Fleet helpt vrachtwagenchauffeurs door het aangeven van speciale points of interest voor grote voertuigen, zoals parkeerplaatsen en tankstations en door hen de meest up-to-date kaarten te bieden, wanneer er geen internetverbinding beschikbaar is. De app biedt daarnaast betrouwbare indicaties van de aankomsttijden en real-time verkeersinformatie, zodat bestuurders eenvoudig hun deadlines kunnen halen met minder brandstofverbruik.

Flexibiliteit

Productmanager Paul Verheijen bij Bridgestone Mobility Solutions: “De Webfleet Work-app is de perfecte oplossing voor bedrijven en bestuurders die hun dagelijkse taken effectief willen beheren vanaf hun mobiele apparaat. De installatie en ingebruikname verlopen snel en eenvoudig, en de intuïtieve user interface draagt bij aan optimale flexibiliteit. Daarmee vormt de Work-app een perfecte combinatie met TomTom Go Fleet. Samen kunnen we onze klanten nog meer toegevoegde waarde bieden met een geïntegreerde oplossing.”

“Het vereenvoudigen van locatietechnologie en het oplossen van problemen waar bestuurders tegenaan lopen staan als vanouds voorop bij TomTom”, zegt Mike Schoofs, algemeen directeur TomTom Enterprise. “Het is geweldig om samen te werken met partners die dezelfde doelstellingen als wij nastreven. Webfleet Solutions is daar een goed voorbeeld van. Deze samenwerking heeft beide bedrijven in staat gesteld om datgene wat zij het beste doen te integreren tot een oplossing voor zakelijke  bestuurders.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 554 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.