Webfleet af-fabriek in voertuigen Muses

Alle voertuigen voor stadsdistributie van Muses zullen worden uitgerust met de Webfleet, de software voor wagenparkbeheer van Bridgestone.

“Webfleet staat al lang bekend als een flexibele telematicaspeler die anticipeert op toekomstige marktontwikkelingen en wagenparkbeheerders in staat stelt hun grootste uitdagingen aan te gaan en hun werk gedaan te krijgen”, zegt Damien Biro, ceo van Muses. “Dat maakt het een perfecte partner voor Muses.”

Connectiviteit

“We zijn verheugd dat we gezamenlijk met Muses deze geïntegreerde telematica-oplossing aan kunnen bieden”, zegt Taco van der Leij, vicepresident van Webfleet Europe. “Dergelijke partnerships geven eindgebruikers waardevolle connectiviteit die hen helpt de efficiëntie van het wagenpark te optimaliseren en de kosten te verlagen. Dat is een van de redenen waarom wij geloven dat deze partnerships de sleutel zijn tot de toekomst van mobiliteit.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 585 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *