Trailers Wielton voortaan connected

ZF heeft met trailerproducent Wielton een samenwerking gesloten om alle trailers van Wielton voortaan uit te rusten met telematica van Transics.

Met de telematica TX-Trailerpulse integreert elke trailer nu real time mogelijkheden voor fleetmanagement. Vlootbeheerders kunnen dan permanent hun opleggers monitoren. “Met TX-Trailerpulse bieden we onze klanten waardevolle gegevens en inzichten in realtime, waarmee ze de levenscyclus van hun trailers nauwgezet kunnen beheren”, aldus Andrzej Mowczan, commercieel directeur van Wielton.

Werkelijk gebruik

“Door onze vloot te koppelen aan de telematica, het IoT en de verbonden services van ZF krijgen ook wij zicht op het werkelijke gebruik van alle Wielton-trailers op de baan. Zo kunnen we de toestand van de trailers perfect opvolgen en krijgen we inzichten die bijzonder waardevol zijn voor onze ingenieurs. Aan de hand van de gegevens zien ze hoe ze onze trailertechnologie verder kunnen optimaliseren, om de noden van onze klanten nog beter in te lossen. Tegelijkertijd helpen de data ons begrijpen hoe we de waarde, die ons aanbod in onderhouds- en veiligheidsdiensten biedt, kunnen vergroten.”

Uiteraard is ZF blij de telematica aan Wielton te kunnen leveren. Peter Bal: “Dankzij TX-Trailerpulse zullen Wielton en hun klanten gebruik kunnen maken van cloudgebaseerde digitale diensten. We combineren deze oplossing met ons uitgebreide servicenetwerk en onze bewezen expertise. Zo ondersteunen we Wielton niet alleen op weg naar digitalisering, maar kunnen we hen ook helpen om hun nu al bijzonder gewaardeerde klantenservice op te krikken.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 421 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *