Total Tyre Care wordt Fleetcare

Bridgestone vormt zijn bandenbeheersysteem Total Tyre Care om tot Fleetcare. Met Fleetcare biedt Bridgestone zowel oplossingen voor bandenbeheer als fleetmanagement met geïntegreerde en gekoppelde gegevens en rapportage. Die zijn beschikbaar onder één overeenkomst en worden geleverd door één enkele partner.

Mark Tejedor: “Kostenefficiëntie, gemak en duurzaamheid zijn op dit moment de drie grote prioriteiten voor autoparken. Als je gebruik maakt van veel dienstverleners, is het altijd een uitdaging om het maximale effect op elk van deze prioriteiten te bereiken. We begrijpen dat dit een belangrijk pijnpunt is voor fleetowners en -operators. Daarom hebben we Total Tyre Care omgevormd tot Fleetcare, een geïntegreerde oplossing voor alle banden- en fleetmanagementbehoeften.”

Innovaties

“Met Fleetcare bieden we een unieke en modulaire oplossing die tegemoetkomt aan een groot aantal belangrijke zakelijke behoeften, van kosten tot compliance, van veiligheid tot duurzaamheid. Het zal de activiteiten van onze fleetklanten versnellen dankzij de synergiën tussen onze fleetmanagement- en bandenbeheeroplossingen. Deze lancering is nog maar het begin, met nog meer spannende innovaties op komst.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 571 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.