Squarell voegt E-Crafter toe

Het Nederlandse Squarell Technology voegt ondersteuning toe voor de Volkswagen e-Crafter elektrische bedrijfswagen. Met de verkregen informatie is het mogelijk om geavanceerde voertuigdata-oplossingen aan te bieden om bijvoorbeeld energieverbruik te kunnen vergelijken met traditionele brandstofvoertuigen in het wagenpark.

De markt van elektrische of hybride voertuigen groeit snel. Steeds meer fabrikanten leveren van een of meerdere modellen ook een hybride of volledig elektrische variant. Voor transportbedrijven blijft de vraag naar inzicht in hun vloot op het gebied van het energieverbruik en onderhoud onverminderd aanwezig. Elektrische voertuigen blijken slecht te vergelijken met de dieselvarianten. Goed vergelijkbare voertuigdata is hierbij cruciaal. Om deze reden zet Squarell zich nu volledig in voor de ondersteuning van deze voertuigen.

Naast de VW e-Crafter-bedrijfsbus, ondersteunt Squarell al de Renault MASTER Z.E., Mercedes-Benz eSprinter en MB eVito en toerbussen Heuliez GX 337, VDL LLE Electric. In de voertuigendatabase van Squarell zijn alle ondersteunde elektrische voertuigen te vinden. Daarnaast is er ook ondersteuning voor personenauto’s, vrachtwagens/trailers, bestel(bussen), zware voertuigen etc.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Van Barend Luiting zijn er nog 261 artikelen verschenen. Bekijk alle artikelen van Barend Luiting

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *