Ook UT-Series Thermo King connected

Thermo King biedt sinds kort ook een telematicasysteem aan voor de onderbouwmachines van het merk, de UT-Series. Deze machines worden met name bij bakwagens aangebouwd en bij aanhangwagencombinaties.

Het gaat om de BlueBox van het merk dat doorlopend real time inzicht verschaft in het transport en die de wagenparkbeheerder de mogelijkheid biedt om vanuit de thuisbasis de instelling van de UT-machine te wijzigen of bij te sturen.

Lading beschermd 

“De TK BlueBox bestond al voor onze T-serie-units. Nu is dit systeem ook compatibel met onze onderbouw UT-serie”, vertelr Davide Previsdomini, productmanager bij Thermo King. “Zo kunnen wagenparkbeheerders en chauffeurs op afstand toegang krijgen tot belangrijke data en real time meldingen ontvangen om er zeker van te zijn dat de lading te allen tijde beschermd is en de unit zo efficiënt mogelijk functioneert. Als gebruikers iets ongewoons zien, kan men  het probleem direct aanpakken om een ​​negatieve impact op de lading te voorkomen.”

Thermo King UT-serie-units die al in gebruik zijn, waaronder UT Spectrum-, UT Xreme High Ambient- en UT-Hybrid-modellen, kunnen ook gebruik gaan maken van het Thermo King Connected Solutions-pakket dankzij een snelle installatie van de TK BlueBox bij een van de Thermo King-dealers.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 2782 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Avatar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *