Nieuwe Iveco Daily reageert op stem

Met de Iveco Driver Pal, die via Amazon Alexa reageert op gesproken commando’s, kan de bestuurder van de nieuwe Iveco Daily via spraak met zijn voertuig communiceren en tevens in contact komen met andere bestuurders en fleetowner.

Het is een van de nieuwigheden op de nieuwe Iveco Daily, die verder nog een intelligente luchtvering met elektronische besturing krijgt en een geoptimaliseerde 2.3 litermotor, waarmee de bus volledig voldoet aan de Euro 6-D Final regelgeving.

Spraakcommando’s

Met Iveco Driver Pal kan de bestuurder niet alleen via spraak in contact komen met zijn voertuig en collega’s, de dienst maakt het ook mogelijk om toegang te krijgen tot de connected diensten van Iveco On.

S-Way

Ook de nieuwe S-Way vrachtwagen is voorzien van de Iveco Driver Pal, waarmee de bestuurder via Amazon Alexa connected is met het voertuig, andere chauffeurs en de fleetowner. Dankzij nieuwe motoren kan tot 3 procent op brandstof worden bespaard. Tevens voldoen deze motoren aan de Euro VI/E-emissienormen en zijn zij goedgekeurd voor 100 procent biodiesel van de tweede generatie, zoals HVO.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 555 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.