Hyrde krijgt RRS-keurmerk

Het ritregistratiesysteem Hyrde Fleet Telematics heeft het RRS-keurmerk voor ritregistratiesystemen gekregen. Hyrde is het bedrijf binnen VolkerWessels dat zich richt op het Internet of Things, de samenhang van apparaten die met internet verbonden zijn.

Algemeen directeur van Hyrde, Gerard van den Houten, kreeg de oorkonde die bij het keurmerk hoort, uit handen van Martin Huisman, voorzitter van de stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen.

AVG-proof

Het keurmerk is een onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen. Producten met het keurmerk voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid en beantwoorden aan de strengste regels met betrekking tot fiscaliteit, fraudebestendigheid en privacy. “De certificering voor het Keurmerk RRS bevestigt dat ons product Hyrde Fleet Telematics voldoet aan een zeer hoge competentiestandaard”, aldus Gerard van den Houten. “Onze klanten zijn hiermee verzekerd van een betrouwbaar, veilig en AVG-proof ritregistratiesysteem. Commercieel geeft het keurmerk ons een concurrentievoordeel in de markt en stelt het ons in staat om aanvullende diensten op het gebied van telematica op te bouwen.”

Breed gedragen

Ook Martin Huisman is enthousiast over het behalen van het keurmerk door Hyrde. “Het keurmerkhouderschap van Hyrde laat zien dat het Keurmerk RRS breed gedragen wordt in de markt, zowel bij gevestigde marktpartijen als bij relatieve nieuwkomers als Hyrde. Een bevestiging van de kwaliteit waar het keurmerk RRS voor staat.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 554 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.