DKV stapt in Route42

DKV Mobility gaat investeren in Route42. De middelen zullen worden gebruikt om de internationale uitrol te versnellen, de functionaliteit van het platform te verbreden en het aantal telematica-integraties in Route42 te vergroten.

De vervoerders zullen hiervan profiteren omdat het voor hen nog eenvoudiger zal worden om te verbinden, te gebruiken en controle te krijgen over hun prestaties door gebruik te maken van hun data.

Sterkere zichtbaarheid

“Deze strategische alliantie zal ons helpen om samen met onze klanten en onze partners succesvol vorm te geven aan de snel voortschrijdende digitalisering in de mobiliteitsindustrie”, zegt Marco van Kalleveen, CEO van DKV Mobility. “Route42 en DKV Mobility delen een visie op hoe de transportsector zich in de toekomst zal ontwikkelen. Daarom kijken we erg uit naar deze samenwerking met Route42, gezien het vooruitzicht van DKV’s sterkere zichtbaarheid in de supply chain.”

Max Den Dopper, Co-Founder en CEO bij Route42, voegt toe: “We zijn enthousiast over de mogelijkheid om met DKV samen te werken. DKV is een toonaangevende mobiliteitsdienstverlener in Europa hun expertise en netwerk zal Route42 transformeren tot een internationale speler.”

Beide partijen hebben afgesproken het totale bedrag van de transactie niet bekend te maken.

Barend Luiting

Hoofdredacteur Aftersales Magazine. Branchekenner annex bladenmaker. Houdt van vintage designs en dito single malts. Lijfspreuk: zonder wrijving geen glans.

Barend Luiting has 321 posts and counting. See all posts by Barend Luiting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.