AddSecure werkt samen met trailerbouwer Schmitz

Gegevens van Schmitz Cargobull trailers komen beschikbaar in AddSecure’s Fleet Management Systems (FMS) en Transport Management Systems (TMS). Met behulp van telematicagegevens krijgen AddSecure’s klanten die trailers van Schmitz Cargobull beheren toegang tot trailer tracking, temperatuurregistratie gegevens, EBS-gegevens en algemeen slim trailermanagement.

AddSecure, een Europese leverancier van veilige IoT-connectiviteitsoplossingen, heeft een overeenkomst gesloten met Schmitz Cargobull, Europa’s grootste trailerfabrikant, waardoor Schmitz Cargobull trailers automatisch trailergegevens van de TrailerConnect® hardware kunnen overdragen aan de FMS-platforms in AddSecure’s Smart Transport oplossingen.  

Sneller

Duizenden klanten van AddSecure beschikken over Schmitz Cargobull trailers. De datatransitie vereist geen ingewikkelde installatie of onderbreking. De klanten van het bedrijf krijgen juist snel toegang tot trailerdata via de platforms van AddSecure, zonder dat er aparte hardware op de trailers geïnstalleerd hoeft te worden. “Samen met AddSecure bieden we de transportbedrijven en hun klant nu de mogelijkheid om waardevolle en cruciale gegevens snel in beeld te krijgen, zonder dat er extra producten op de trailers geïnstalleerd hoeven te worden. De integratie vereenvoudigt alles en zorgt voor transparantie van de hele trailervloot”, aldus Søren Danielsen, Manager Digital Services bij Schmitz Cargobull AG.

“Veilige IoT-connectiviteitsoplossingen zijn cruciaal voor de belangrijke operaties van onze klanten in de transport- en logistieke sector. Met telematicagegevens van Schmitz Cargobull trailers zullen transport- en logistieke operators in heel Europa profiteren van vlootbeheer op next-level niveau. We zijn blij dat we Schmitz Cargobull aan boord hebben om vloot- en transportoplossingen beter, slimmer en duurzamer te maken”, zegt Claes Ödman, President of Smart Transport bij AddSecure.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3493 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *