fbpx
bekeken: 139 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Strategische uitbreiding assortiment werklampen

DOMEIN:

Geplaatst op: 13 november 2020, 08:56

Leestijd: 3 minuten

Of het nu gaat om de nieuwe Philips HL22M-hoofdlamp of om de Philips CBH52 hybride aluminium -motorkap-ledlamp, Lumileds brengt het licht daar waar het moet zijn: in het blikveld van de monteur.

Partnercontent

De Philips CBH52 hybride motorkaplamp heeft 32 krachtige en duurzame Lumileds Luxeon leds, die onder alle omstandigheden een intens wit licht en een heldere brede lichtstraal bieden. Het natuurlijke witte licht tot 5800 Kelvin is ontworpen om een volledig overzicht te geven en tegelijkertijd vriendelijk te zijn voor de ogen en om vermoeidheid te voorkomen. Dankzij de uitzonderlijke lichthoek van 120 graden wordt het licht gelijkmatig over het verlichte gebied verdeeld. Bovendien is de lichtmodule van de CBH52 verschuifbaar zonder de gehele werklamp te hoeven verplaatsen.

De Philips CBH52 biedt drie handige lichtmodi. De Boost-modus, met een krachtige lichtsterkte van 1200 lumen, laat zelfs de kleinste details zien. Middels de gebalanceerde modus van 900 lumen kunt u alles zien en urenlang comfortabel werken. En als u de lamp langere tijd snoerloos gebruikt, kunt u de Eco-modus inschakelen om de accuduur te verlengen. Met een lagere lichtsterkte van 500 lumen kunt u tot wel 5 uur lang profiteren van hoogwaardig helder licht.

“De Philips CBH52 is zeer veelzijdig en biedt twee geïntegreerde telescopische haken die aan beide zijden kunnen worden uitgeschoven en 360 graden kunnen worden gedraaid”, aldus Swati Singh, EMEA-productmanager voor led bij Lumileds. De haken hebben bredere openingen en zijn voorzien van zacht rubberen pads voor een eenvoudige en veilige bevestiging. De steun kan worden uitgeschoven van 1,10 tot 2,08 meter, waardoor hij nagenoeg overal kan worden gebruikt. Of u nu onder de motorkap, aan het dak, of aan de achterklep van een auto, bestelwagen of vrachtwagen werkt, deze lamp biedt de benodigde flexibiliteit.

Lange gebruiksduur

De Philips CBH52 is uitgerust met een lange, robuuste kabel van 5 meter (100-240 V) die constant verlichting biedt, ook als de werkzaamheden wat langer duren. Net als de lamp zelf is de kabel ontworpen om bestand te zijn tegen werkplaatsomgevingen en chemicaliën zoals koolwaterstoffen. Voor optimale bewegingsvrijheid kan de kabel uit de Philips CBH52 gehaald worden. De accu met lange levensduur biedt tot wel 5 uur continu draadloos gebruik in de Eco-modus (500 lumen).

De Philips CBH52 is voorzien van een accu-statusindicator die aangeeft hoelang de werklamp kan worden gebruikt totdat de accu volledig leeg is. De indicator geeft tevens de resterende tijd aan tot de accu volledig is opgeladen.

Thuis in werkplaatsomgevingen 

De Philips CBH52 voldoet aan de internationale standaard IK07 voor schokbestendigheid. De robuuste aluminium behuizing is ontworpen om bestand te zijn tegen het gebruik in werkplaatsen waar zelfs de meest voorzichtige werknemers soms hun gereedschap laten vallen. Daarnaast voldoet de Philips CBH52 aan de internationale standaard IP54 voor spatwater- en stofbestendigheid. De Philips CBH52 is ontworpen voor dagelijks gebruik in de werkplaats en is bestand tegen de meeste chemische stoffen en oplosmiddelen. “De Philips CBH52 is waarschijnlijk de meest geavanceerde hybride ledlamp op de markt”, voegt Swati Singh toe.

De Philips HL22M-hoofdlamp heeft een krachtig wit licht met een lichthoek van 110 graden. De lamp schijnt tot 70 meter ver en levert 300 lumen in de Boost-modus. De lichtbron met 6500 K biedt een comfortabel wit licht. Dit voorkomt vermoeidheid van de ogen, ook tijdens langere klussen. Draai aan het bedieningselement aan de zijkant om de lichtsterkte stapsgewijs aan te passen tussen 50 en 300 lumen. 

Stem de lichtintensiteit af op uw werkbehoeften door aan de knop aan de zijkant te draaien of door een van de twee voorinstellingen te selecteren. Voor de gebalanceerde modus drukt u één keer op de knop “M” en de lamp verspreidt een stabiel licht tot 150 lumen. Voor de Boost-modus van 300 lumen drukt u tweemaal op de knop. Daarnaast kunt u de geïntegreerde knipperlichtfunctie gebruiken door er een derde keer op te drukken.

Bewegingssensor

Voor optimaal comfort is de Philips HL22M tevens uitgerust met een sensormodus voor handsfree gebruik. In deze modus kunt u de hoofdlamp bedienen door eenvoudig uw hand voor de bewegingssensor heen en weer te bewegen. Als u de sensormodus wilt activeren, schakelt u de lamp in, drukt u op de knop voor bewegingsdetectie totdat het blauwe lampje in de linkerbovenhoek gaat branden waarna het handsfree gebruik is geactiveerd. 

De Philips HL22M is voorzien van een roterende verlichtingsmodule van 45 graden om het licht precies te richten daar waar u het nodig hebt. Met een accu die is ontworpen om 3 tot 12 uur mee te gaan kunt u de hele dag zonder onderbreking werken. Na gebruik is in minder dan drie uur de hoofdlamp weer volledig opgeladen (via de meegeleverde micro-USB-kabel).

Hoger GVW voor trucks op…Tractiebatterij voor ruim 1000…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties