fbpx
bekeken: 451 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,90)

Shell en OK in assortiment Intertruck

DOMEIN:

Geplaatst op: 16 juli 2020, 09:45

Leestijd: < 1 minuut

Onderdelendistributeur Intertruck Benelux neemt oliën, vetten en vloeistoffen van de merken Shell en OK op in zijn assortiment. “Met de veranderingen in de distributieketen zien we dat de vraag vanuit de markt ook verandert. De vraag naar olie en vloeistoffen krijgen wij al langer, want zonder olie kan er tenslotte niet worden gereden. En deze vraag kunnen we nu invullen met producten van twee mooie merken”, aldus Erik Nobel, salesdirecteur van Intertruck.

“De focus en daarmee de directe beschikbaarheid ligt nu op motorolie, versnellingsbakolie, hydrauliekolie, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof. We hebben eenheden van 1 liter tot wel 1000 liter en van elk product de nodige analyses en voertuigspecificaties beschikbaar”, vertelt Nobel.

Uitbreiding

Intertruck is duidelijk bezig zijn positie als one stop shop voor de truckwerkplaats te versterken. Naast de uitbreiding van zijn grossiersnetwerk HD PartsCenter heeft Intertruck de afgelopen periode ook het merkenportfolio uitgebreid. Zo werd het assortiment verrijkt met gereedschappen van Gedore. Ook werden alle onderdelen die gebruikt worden op een D-Tec containerchassis aan het assortiment toegevoegd. “In de afgelopen periode hebben wij de vraag uit de markt en ons aanbod naast elkaar gehouden en we zijn volop bezig om het gat hierin op te vullen. In de nabije toekomst zullen wij ons aanbod dan ook nog verder uitbreiden”, garandeert Nobel.

ING: 35 procent minder nieuwe…MAN breidt TGE-gamma verder…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties