fbpx
bekeken: 417 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Schot Verticaal Transport koopt Kraanbedrijf

DOMEIN:

Geplaatst op: 7 november 2019, 15:56

Leestijd: < 1 minuut

Schot Verticaal Transport, aanbieder van diensten in hijswerk, neemt de activiteiten van Kraanbedrijf BKF over. Daarmee versterkt Schot naar eigen zeggen zijn marktpositie binnen Nederland en wordt het werkgebied uitgebreid in Noord- en Oost-Nederland.

Eigenaar Gijs Schot was al enige tijd op zoek naar een partij om de eigen werkzaamheden, het klantenbestand en de landelijke dekking te vergroten. BKF Kraanbedrijf bleek de ideale kandidaat. “Een toonaangevend familiebedrijf, dat graag het stokje overdraagt aan een solide bedrijf zoals het onze.”

Hijskranen

Kraanbedrijf BKF verricht hijswerk voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Gezien de 45 medewerkers en zo’n dertig mobiele hijskranen, verdeeld over vier vestigingen, is de overname volgens Schot Verticaal Transport een logische stap. “Twee familiebedrijven die samensmelten, waardoor de marktpositie en het werkgebied flink uitgebreid worden.” aldus Gijs Schot.

Gekoelde logistiek

Schot Verticaal Transport maakt deel uit van de Schot Groep. Het gerenommeerde familiebedrijf (sinds 1931) heeft zich door de jaren heen ontwikkeld. Het bestaat inmiddels uit vijf werkmaatschappijen: Dailycool, Kwinfra, Schot Infra, Schot Verticaal Transport en Spyke Security. Samen goed voor diverse oplossingen voor gekoelde logistiek, milieu- en civieltechnisch advies, civiele techniek, kraanverhuur of security en facilitaire diensten.

LNG-truck ter discussie…Krone huckepack trailers voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties