bekeken: 300 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Schavemaker neemt Jäger Transport over

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 11 december 2018, 14:28

Leestijd: 1 minuut

Schavemaker Logistics B.V. uit Beverwijk heeft per 1 december 2018 alle aandelen van Jäger Transport GmbH International uit het Duitse Bochum overgenomen. Jäger Transport GmbH International is een familiebedrijf, opgericht in 1979 door Ewald Jäger.

Jäger Transport GmbH is een transporteur van staal (coils) en deelzendingen naar Groot-Brittannië vanuit standplaats Bochum. Het bedrijf heeft 35 personeelsleden, 25 trucks en 40 trailers. De locatie in Bochum is ook overgenomen door Schavemaker.

Cultuur

De cultuur van beide familiebedrijven sluit goed bij elkaar aan, zegt Schavemaker in een verklaring. “Deze aankoop past perfect in onze groeistrategie in gebieden waar wij actief zijn, zoals staal en deelzendingen. Met deze overname breiden wij ons netwerk uit met de gewenste vestiging in het Ruhrgebied van Duitsland.” Schavemaker heeft naar eigen zeggen veel klanten in het Ruhrgebied. Met deze overname verwacht het bedrijf nog sneller en beter te voldoen aan de wensen van de klant.

Warehousing

Daar komt bij dat de vestiging in Bochum perfect gelegen is aan de snelweg A40. Ook biedt de locatie mogelijkheden voor uitbreiding van activiteiten, zoals warehousing en distributie”, aldus algemeen directeur Rico Schavemaker. Dankzij de overname groeit het totale wagenpark van Schavemaker naar 275 voertuigen en het personeelsbestand naar meer dan vijfhonderd medewerkers.

Tags: , , ,

Van Duuren neemt Forel…'Sector benut kansen data nog…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties