fbpx
bekeken: 143 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Samenwerking Goupil NL en Dubbeldam Groep

DOMEIN:

Geplaatst op: 5 oktober 2020, 16:09

Leestijd: < 1 minuut

Goupil Nederland (Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V.) en Dubbeldam Groep bundelen hun krachten. De ambitie: samen komen tot de ultieme zero-emissie voertuigcombinatie en klanten een betere dienstverlening bieden.

Met een honderd procent elektrische Goupil als basis zal Dubbeldam opbouwmogelijkheden ontwikkelen, voor onder meer stadsreiniging, (groen)onderhoud, industrie en het snel groeiende segment last-mile-delivery.

LEV’s

De onlangs aangekondigde Goupil G6 is een aanvulling op de bestaande range Light Electric Vehicles (LEV’s) van Goupil Nederland. Het nieuwe model heeft een laadvermogen tot circa duizend kilo en een topsnelheid van 80km/u. Dat maakt het voertuig geschikt om in te zetten als elektrische bedrijfsauto. De Goupil G6 is zowel met standaardcarrosserie als met andere opbouwmogelijkheden te verkrijgen, zoals een haakarm-systeem en een vlakke, kippende laadbak. Martijn Beekwilder, commercieel manager van Goupil Nederland. “Voor vakmanschap en maatwerk in carrosserie op maat zijn we met Dubbeldam in gesprek gegaan. Zij kunnen de specifieke behoefte van de gebruiker vertalen in een opbouw, wij hebben jarenlange ervaring met elektrisch vervoer. Een mooie combinatie, waarbij de klant de beste oplossing krijgt.” Om de relaties van beide bedrijven te adviseren, is Wilco van den Brand aangesteld als ‘specialist carrosseriebouw’.

Schadeherstel

Dubbeldam is actief in schadeherstel en carrosseriebouw voor bedrijfswagens in het zwaardere segment, bussen en trucks. Voor klanten in elektrisch vervoer levert Dubbeldam lichtgewicht carrosserie opbouw. Daarbij worden volledig recyclebare materialen gebruikt. Onlangs opende Dubbeldam een nieuwe vestiging in Amstelveen. Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. is exclusief importeur van Goupil in Nederland. Het bedrijf beschikt over adviseurs op het gebied van duurzame mobiliteit, een eigen service- onderhoudsteam en een landelijk dealernetwerk.

VSDV doet nieuwe overname: TLS…Transportsector vraagt om…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties