bekeken: 121 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Samenwerking AB Texel en Wiegmink

DOMEIN:

Geplaatst op: 16 juni 2020, 07:38

Leestijd: < 1 minuut

Transportbedrijf Wiegmink en AB Texel Group gaan een strategische samenwerking aan. Met de samenwerking wordt beoogd goed te kunnen blijven voorzien in de groeiende behoefte aan capaciteit en flexibiliteit van grote klanten van Wiegmink als Waterman Onions.

Wiegmink vervoert agrarische producten, nationaal en internationaal. Het bedrijf heeft 15 medewerkers en beschikt over een wagenpark van 41 trailers, met name onderlossers en tautliners. De samenwerking met AB Texel Group krijgt concreet vorm in het ontzorgen van Waterman Onions voor wat betreft de aan- en afvoer van uien. AB Texel Group gaat het transport verzorgen met ondersteuning van Wiegmink. Voor andere klanten gaan Wiegmink en AB Texel samenwerken in het transport van agrarische producten in kisten.

Continuïteit en flexibiliteit

Martin Jansen, bedrijfsleider van transportbedrijf Wiegmink: “Door de samenwerking met AB Texel Group kunnen we onze grote klanten capaciteit en 24 uurs-levering bieden”.

Wim Waterman, directeur van Waterman Onions, vult aan: “De combinatie Wiegmink en AB Texel Group brengt ons de gewenste continuïteit en flexibiliteit in het vervoer van onze uien, ook in de toekomst.”

Dennis Wetenkamp, ceo van AB Texel Group: “Voor AB is het een mooie kans om het transport te gaan verzorgen voor een gerenommeerde onderneming in de uienwereld. We zijn er trots op dit te kunnen gaan doen, samen met Wiegmink.”

Label voor truckbanden wordt…Apollo Vredestein breidt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties