bekeken: 775 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Rekos sluit vestiging Heerenveen

DOMEIN:

Geplaatst op: 15 oktober 2019, 12:53

Leestijd: < 1 minuut

Rekos sluit per 1 november zijn vestiging in Heerenveen. Klanten in Friesland worden vanaf dat moment beleverd vanuit de Rekos-hoofdvestiging in Almelo. Aangepaste rijroutes zijn inmiddels opgesteld.

De groothandel in bedrijfswagenonderdelen ging vier jaar geleden van start in Heerenveen. Na een hoopgevend begin bracht de derde locatie echter niet de verwachte structurele omzet en groeipotentie. Veelvuldige wisselingen in de personele bezetting speelden de vestiging eveneens parten. “Dan komt op een bepaald moment de vraag wat verstandiger is: doorgaan vanuit je fysieke distributiepunt of je bestaande bezorgrondes verruimen. Dat laatste is wat we nu gaan doen”, zegt Rekos-bedrijfsleider Jan Kulpe. “Klanten in de Friese regio kunnen dus gewoon bij ons blijven bestellen.”

Strategische ligging

Het pand in Heerenveen op Internationaal Bedrijventerrein Friesland bevat een opslagcapaciteit van zevenhonderd vierkante meter. De locatie sloot naadloos aan op het bestaande werkgebied, oordeelde Rekos in 2015. Ook de plaatselijke logistieke activiteiten en de strategische ligging nabij snelwegen vormden destijds aanleiding voor een noordelijke vestiging. Rekos werkte in Heerenveen samen met HD Partscenter. De gehuurde, per 1 november vrijkomende locatie wordt waarschijnlijk in gebruik genomen door een aangrenzend bedrijf (niet actief in de truckbranche).

Vijfduizend bezoekers voor…PFAS-kwestie zet grondverzet…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties