fbpx
bekeken: 227 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Recordcijfers Krone, meer services aftersales

DOMEIN:

Geplaatst op: 17 december 2019, 10:04

Leestijd: < 1 minuut

Krone heeft over het gebroken boekjaar, dat loopt van 1 augustus tot en met 31 juli, een recordomzet gerealiseerd. Inclusief de landbouwdivisie behaalde de fabrikant een omzet van 2,24 miljard euro. In de voorafgaande, vergelijkbare periode was dat 2,1 miljard euro.

De trailerdivisie doet het vooral goed in export. Exclusief de landbouwdivisie is ze goed voor 1,54 miljard euro omzet, een stijging van 3,2 procent. Krone moet het wat de trailers betreft vooral hebben van de export, waar ruwweg twee derde van de omzet vandaan komt.

De totale groep, dus inclusief landbouwmachines, heeft nu 5292 man in dienst. Dat zijn er zo’n driehonderd meer dan in de vorige periode. Krone schrijft de stijging toe aan de overname van trailerbouwer Knapen uit Deurne. Ook investeerde de fabrikant de afgelopen tijd in de productie van wissellaadbakken en in een testlaboratorium voor koeltrailers in Lübtheen, ten zuidoosten van Hamburg. Krone beoogt verder te investeren in aftersales services op het gebied van assen en datamanagement.

DAF komt met…Renewi bestelt eerste…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties