bekeken: 152 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Paccar benoemt Preston Feight tot ceo

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 19 april 2019, 10:32

Leestijd: 1 minuut

Paccar heeft bekendgemaakt dat het Preston Feight met ingang van 1 juli 2019 heeft benoemd tot ceo. Preston Feight is momenteel executive vice president en volgt Ron Armstrong op, die op 30 juni 2019 met pensioen gaat en sinds april 2014 ceo is.

Feight was tot voor kort topman van DAF, dat geldt als dochteronderneming van Paccar. Mark Pigott blijft voorzitter van DAF en zal de onderneming strategische adviezen blijven geven.

Preston Feight

Preston Feight (51) heeft een belangrijke rol gespeeld bij de groei die Paccar op het gebied van omzet en winst heeft bereikt, alsook bij de integrale ontwikkeling van voertuigen en aandrijflijnen. Preston Feight werkt 21 jaar bij Paccar in leidinggevende functies. Hij is afgestudeerd aan de Northern Arizona University (werktuigbouwkunde) en aan de University of Colorado (bedrijfsmanagement).

Ron Armstrong

In de 25 jaar dat Ron Armstrong bij Paccar werkzaam is geweest, heeft de onderneming wereldwijd een grote groei doorgemaakt. Tijdens zijn periode als ceo heeft Paccar vele records gerealiseerd op het gebied van omzet, nettowinst en rendement voor de aandeelhouders. Daarnaast introduceerde Paccar nieuwe producten en groeide de onderneming in marktaandeel.

Tags: , , ,

Vanaf 2022 alleen Euro 6 in…Trailervolgsysteem Wabco in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties