bekeken: 199 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Ook Melis ondertekent safety deal

DOMEIN: Wetgeving

Geplaatst op: 12 juli 2019, 09:21

Leestijd: 1 minuut

Onlangs heeft algemeen directeur Marwin Melis namens Melis Logistics zijn handtekening gezet onder de safety deal met drogisterijketen Kruidvat.

Melis Logistics is de laatste in de rij van transporteurs die voor het Kruidvat rijden, die zich aansluit bij de deal. Eerder hebben retailer Kruidvat, transporteurs Peter Appel Transport, St van den Brink, Cornelissen Groep, Tielbeke, ddstrucking, verzekeraar TVM en Bricklog deze intentieverklaring ondertekend.

Veiligheid

Met de deal erkennen alle betrokken partijen het belang van veiligheid in de hele logistieke keten. Met elkaar spreken zij concrete veiligheidsmaatregelen af. René Nobels van adviesbureau Bricklog spreekt van een unieke samenwerking. “De safety deal ‘Vertrouwen op Veiligheid’ is uniek in zijn soort. Het is de eerste keer dat er in de gehele keten met alle betrokken partijen op papier bindende afspraken zijn gemaakt die de gedragsverandering, als het gaat om écht kunnen vertrouwen op veiligheid, ook werkelijk borgen.”

Imago

Melis is een belangrijke partner voor Kruidvat. De logistiek dienstverlener is volgens betrokkenen constant bezig om zijn dienstverlening te verbeteren. Marwin Melis: “Het is helaas nog steeds zo dat de transportsector niet bij iedereen een even goed imago heeft. Het wordt door velen ervaren als onveilig en een noodzakelijk kwaad. De werkelijkheid is dat er heel wat bedrijven en chauffeurs zijn die zich elke dag weer inzetten om het transport veilig en vlot te laten verlopen. Met deze safety deal willen we deze inzet steunen en borgen.”

Olievlek

Namens Kruidvat zegt Marcel Evers: “Meer verladers en hun vervoerders zijn momenteel bezig om een safety deal te sluiten. De spreekwoordelijke olievlek verspreidt zich gestaag. Dan pas maken we een echte vuist en komen we tot de nul verkeersdoden en schadevermindering die we ons tot doel hebben gesteld. Wat voor ons telt, is een veilig transport van onze goederen én een veilige omgeving waarin onze chauffeur hun werk doen.”

Tags: , , ,

Kroatische werkplaatskaart…Afvalinzamelaar HVC verjongt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties