Wim Van Loocke algemeen manager Continental Benelux

Continental benoemt Wim Van Loocke (54) vanaf 1 maart 2021 tot de nieuwe algemeen manager van Continental Benelux. Hij volgt hiermee Raf Claes op (63), die zich bij Continental gaat richten op een aantal specifieke projecten.

Wim Van Loocke kwam in 1991 in dienst van Continental. Sindsdien heeft hij verschillende functies in sales en marketing uitgeoefend, zowel in binnen- als in buitenland. “In naam van het ganse team van Continental Benelux wil ik Raf Claes van harte bedanken voor zijn energie en leiderschap waarmee hij een grote bijdrage heeft geleverd aan het succesverhaal van Continental Benelux. Ik wens hem geluk en plezier in zijn nieuwe uitdagingen”, zegt Wim Van Loocke.

Uitbouwen

Scheidend algemeen manager Raf Claes: “Ik heb er het volste vertrouwen in dat Wim Van Loocke dankzij zijn ervaring in de bandenindustrie, zijn strategisch inzicht en leiderschapsstijl onze verkoopsorganisatie nog verder zal kunnen uitbouwen en versterken in de komende jaren. Ik wens Wim en het hele Continental Benelux team dan ook het allerbeste en veel succes voor de toekomst.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 554 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.