Wijnand Hendrikse in directie H.J. van Bentum

Per 1 januari 2022 zal Wijnand Hendrikse (36) toetreden tot de hoofddirectie bij H.J. Van Bentum uit Woudenberg en wordt daarmee verantwoordelijk voor de verschillende activiteiten binnen de groep. Eigenaren Henk en Cindy van Bentum zeggen nauw betrokken te blijven bij de dagelijkse gang van zaken en tevens verdere ontwikkelingen van de organisatie.
 
“Voor ons als familiebedrijf is het heel belangrijk dat we ook in deze uitdagende tijden blijven schakelen. Met Brexit, het nijpende chauffeurstekort en de slepende impact van de coronapandemie moeten wij alle zeilen bijzetten om de sterke vraag vanuit onze klanten met dezelfde kwaliteit te kunnen garanderen. We hebben een jong en dynamisch team van mensen en gaan met deze stap de organisatie verder klaarstomen voor de toekomst.” 
 
Wijnand is inmiddels bijna 15 jaar werkzaam in de wereld van de logistiek. Zo zat hij tien jaar bij Nijhof-Wassink. Begin vorig jaar werd hij verantwoordelijk voor de bulkactiviteiten bij Van Bentum: “Met een duidelijke focus op kwaliteit in mensen en materieel blijven we volop investeren in automatisering en capaciteit zodat we onze klanten kunnen blijven ontzorgen en onze groeiambities verder kracht kunnen bijzetten.” 

H.J. Van Bentum Woudenberg is met jaarlijks 45.000 ferry crossings specialist in bulk- en huiftransporten van en naar het Verenigd Koninkrijk.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *