Van Straalen en De Vries neemt Jan Snel Groep over

De Van Straalen De Vries Groep (VSDV) verstevigt haar positie in de recyclinglogistiek door de overname van de transportactiviteiten van de Jan Snel Groep uit Montfoort per 1 januari 2022.

Dit is het gevolg van besprekingen die de afgelopen maanden tussen Rober van Straalen en Simeon Roodenburg (directeur transport Jan Snel) zijn gevoerd. Daarbij zijn toekomstige uitdagingen zoals rekeningrijden, de arbeidsmarkt van chauffeurs en verduurzaming onderwerpen van gesprek geweest. Beide partijen zijn tot de conclusie gekomen dat alleen de bundeling van capaciteit, netwerk en kennis de sleutel kan zijn voor een duurzame toekomst, meldt VSDV op Facebook.

Recyclinggoederen

Sinds de oprichting in 1960 is Jan Snel toonaangevend geweest in het transport van recyclinggoederen en dan met name Ferro en non Ferro materialen, waardoor we kunnen stellen dat dit transport van los gestorte goederen een specialisatie is van Snel.  Tevens waren zij pionier in de ontwikkeling van het 20ft en 40ft verticaal laden. “Jan Snel was een bedrijf waar we altijd met het nodige respect naar hebben gekeken,” aldus Rober van Straalen.

“Tijdens onze besprekingen werd mij duidelijk”, zo stelt Simeon Roodenburg, “dat Rober van Straalen een visie heeft bij zijn bedrijf en de daaronder vallende containertransportdivisie, op basis waarvan we samen een plan voor de toekomst, gegeven de eerder genoemde uitdagingen, hebben ontwikkeld. Simeon Roodenburg zal bij de containerdivisie van de Van Straalen De Vries Groep de leiding krijgen om dit plan uit te voeren.”

Jan Snel blijft het transport van hun eigen modulaire bouwsystemen zelf doen. De medewerkers die daarbij betrokken zijn blijven in dienst van de Jan Snel groep.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3316 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.