Van Mossel viert hoogste punt nieuwbouw Dordrecht

Van Mossel Mercedes-Benz Vans & Trucks vierde op 10 november feestelijk dat bij de bouw van de nieuwe vestiging in Dordrecht het hoogste punt bereikt werd. Naar verwachting is het pand in het tweede kwartaal van 2023 gereed. 

De nieuwe dealervestiging van Van Mossel Vans & Trucks beslaat 20.000 vierkante meter en bestaat uit een hypermoderne showroom en twee gescheiden werkplaatsen voor vracht- en bestelwagens van Mercedes-Benz.

Vacatures

Met de komst van de nieuwe vestiging in Dordrecht wil Van Mossel Vans & Trucks ook meer mensen enthousiast maken voor een technische functie binnen het bedrijf. “De nieuwe vestiging wordt flink groter. We groeien van vijf naar maar liefst veertien roldeuren. Daarom hopen we ook ons bestaande team uit te breiden met enthousiaste vrachtwagenmonteurs”, aldus operationeel directeur Erik van der Helm (foto uiterst links). “Dankzij de ruimtelijke opzet en het splinternieuwe gereedschap is dit straks de modernste bedrijfswagenwerkplaats in de regio. Dat moet hen toch aanspreken.”

 

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 587 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *