Van den Burg VW-bedrijfswagendealer van het jaar

Van den Brug uit Drachten heeft de award voor ‘Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar 2023’ gewonnen en mag zich een jaar lang de beste Volkswagen Bedrijfswagens-dealer van Nederland noemen. Met hoge scores op specifieke onderdelen als sales, service en maatwerk vielen respectievelijk Den Engelsen, Pon Dealer en Muntstad eveneens in de prijzen. Alle awards werden uitgereikt tijdens een speciale jaarbijeenkomst in Move Amsterdam.

Met de jaarlijkse Dealer van het Jaar-award stimuleert importeur Pon’s Automobielhandel elke dealer om de lat elk jaar opnieuw weer hoger te leggen op het gebied van service en klanttevredenheid. Op deze en andere punten – zoals marktbewerking voor sales en service en de professionaliteit van marketing- en PR-activiteiten – kunnen alle dealers elke maand punten scoren. Van den Brug kwam daarbij als beste uit de bus en mag daarom een jaar lang de prestigieuze titel Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar voeren.

Robert Jan van de Berg, directeur van Volkswagen Bedrijfswagens, over de winnaar van de Dealer van het Jaar-award: “Van den Brug heeft in een jaar waarin alles weer op gang kwam laten zien dat het zijn klanten perfect bedient. Het bedrijf staat niet alleen voor producten en service van topklasse, maar fungeert ook als sparringpartner voor zijn klanten. Zeker in een tijd waarin elektrificatie een steeds grotere rol speelt, is dat van groot belang.”

Honderdjarig bestaan

Tjeerd Adema, algemeen directeur van Van den Brug, toonde zich verheugd met de prestigieuze titel. “Wij zijn trots dat Van den Brug de Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van het Jaar is geworden. En dat in 2023, het jaar waarin we ook ons honderdjarig bestaan vieren en meer dan ooit willen laten zien waar we als bedrijf voor staan; Beter. Beter voor iedereen en met mekaar. Want dankzij onze mensen hebben we deze prijs gewonnen. Van onderhoud tot aanschaf en alles daartussen en eromheen: samen werken we als één team. We denken met de klant mee en zijn altijd op zoek naar de beste maatwerkoplossingen. Dit predicaat is een prachtige waardering voor de geleverde inzet en maakt 2023 nog beter.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Emil Peeters has 665 posts and counting. See all posts by Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *