Truck & Trailer Groep neemt TSN Heerde over

Per 1 juli aanstaande worden de activiteiten van Trailer Service Nederland voorgezet onder de naam Truck & Trailer Groep B.V. De activiteiten van beide bedrijven worden samengevoegd en men gaat verder onder één naam. De grotere uniforme truck- en trailerorganisatie is hiermee volgens Truck & Trailer Groep slagvaardiger voor de toekomst.

In navolging van de samenwerking met Bedrijfswagen Service Meppel vorige week, slaan nu ook Trailer Service Nederland en Truck & Trailer Groep de handen ineen. De expertise van Trailer Service Nederland op het gebied van alle merken trailers voegt volgens betrokkenen extra kwaliteit toe aan de groeiende Truck & Trailer Groep. Zodoende kunnen klanten in de toekomst nog beter worden bediend en wordt het one-stop-shopping-concept verder uitgebouwd. Door medewerkers, materieel en kennis onderling te delen wordt de snelheid en kwaliteit op een nog hoger niveau gebracht. Om deze reden hebben de directies van Trailer Service Nederland en van Truck & Trailer Groep gezamenlijk besloten om alle activiteiten volledig voort te zetten onder de vlag van Truck & Trailer Groep. Niet alleen de activiteiten, maar ook de medewerkers van de trailerspecialist uit Heerde worden overgenomen door Truck & Trailer Groep. De vestiging aan de Molenweg 2 blijft de vertrouwde uitvalsbasis.

Zorgvuldig uitbouwen

Truck & Trailer Groep is een totaalleverancier voor verkoop, verhuur en lease van opleggers en verzorgt ook reparaties en onderhoud voor alle merken trucks en trailers. Men vertegenwoordigt verschillende merken opleggers, waaronder Kögel, Benalu en Magyar. Daarnaast verzorgt Truck & Trailer Groep de levering van onderdelen aan klanten met een eigen werkplaats. Truck & Trailer Groep is opgericht in 2012 en heeft locaties in Heerde, Heijen, Lochem, Meppel, Winschoten en Zwolle. De overname past volledig binnen de strategie om het netwerk zorgvuldig verder uit te bouwen. Mede door eerdere uitbreiding van de vestiging in Meppel en nu in Heerde realiseert Truck & Trailer Groep volledige dekking in het Noord-Oost Nederland. Hiermee geeft men tevens invulling aan de ambitie tot landelijke dekking.

Op de foto links Laurens Stigter van Wensink Groep en rechts Onno Tjeerdsma.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3310 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.