Transportcentrale Rotterdam neemt deel Heeren Groep over

Op 31 december 2021 is overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten van Heeren Transport uit Roosendaal door Transportcentrale Rotterdam (TCR). Afgelopen week hebben aandeelhouders/ directies van beide organisaties de definitieve overeenkomst getekend, aldus Heeren Groep.

De Heeren Groep is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van horizontaal en verticaal transport. Alleen de horizontale transportactiviteiten en de daarbij behorende medewerkers zullen overgaan naar de door TCR nieuw opgerichte werkmaatschappij TCH Roosendaal.

Kraanverhuur

De Heeren Groep gaat zich na deze transactie volledig met Heeren Kraanverhuur richten op de verhuur van bemande mobiele telescoop- en torenkranen, daaraan gelieerde transporten, machineverhuizingen en industriële verplaatsingen. Tevens heeft Heeren Kraanverhuur in de afgelopen periode een uitgebreide vloot van diverse hoogwerkers en verreikers aan haar verhuurmaterieel toegevoegd en zal zich daar ook in toekomst verder in gaan specialiseren.

TCR is volgens Heeren een stabiele transportonderneming met meerdere werkmaatschappijen en is actief in diverse transport activiteiten. Binnen de groep werken ruim 100 medewerkers en de groep heeft vestigingen in Rotterdam, Zeeland en nu ook op de huidige locatie in Roosendaal.

Tim de Jong

Al ruim een kwart eeuw actief als truck- en trailerjournalist, beschikt over alle benodigde papieren inclusief Code 95, over een scherpe pen en een altijd alerte camera.

Tim de Jong has 3520 posts and counting. See all posts by Tim de Jong

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *